Skoči na glavno vsebino

Zimska šola v naravi – 2. dan

Današnje misli so zapisali učenci 6. a razreda.

Danes zjutraj je snežilo in odpravili smo se na smučišče. Srečal sem prijatelje in se malo smo se nasmejali, Odšli smo na kosilo in ko smo ga pojedli, smo se spet odpravili smučat. Ko smo končali s smučanjem, smo imlei predavanje policista. po predavanju smo odšli na čaj in nazaj v sobe. (Alen)

Danes sem se imela zelo lepo. Smučali smo, se zabavali in igrali. Na Kopah mi je zelo všeč in imam se zelo lepo in kul. Smučanje mi je všeč in je zelo zabavno. Všeč mi je, ker smučamo dvakrat na dan. Danes smo imeli predavanje  in prišel je policist ter nam razlagal o pravilih na smučarski progi. Najbolj všeč mi je, ko smučamo im ko imamo prosti čas. Všeč so mi tudi sobe, urejene so in lepe. (Amina)

Danes smo imeli samoposrežni zajtrk. Takrat mi je učitelj Peter povedal, da bom v 2. skupini. Včeraj sem bila v tretji. Ko smo pojedli zajtrk, smo šli smučat. 1. skupina je odšla na črno progo. Potem smo prišli ravno pravočasno za kosilo, nismo se imeli časa, da bi se preoblekli, zato smo se samo preobuli. Ko smo pojedli, sm ošli spet na smučišče. Po vrnitvi smo imeli predavanje policista, ki nam je razložil znake na smučišču, 10 fis pravil ter vlogo policista in nadzornika na smučišču. Nato smo šli na čaj in sedaj čakamo na večerjo. (Alina)

Na zajtrku sem se najedel. Na smučanju smo odšli na novo progo. Po kosilu sem imel nesrečo na vlečnici, ki se je na srečo dobro končala. Nato smo imeli predavanje o pravilih na smučišču. Ko imamo prosto smučanje, rad vozim hitro. (K. B.)

 

 

Dostopnost