Skoči na glavno vsebino

Zimska šola v naravi – 3. dan

Nekaj misli učencev 6. b razreda o Kopah in dogodkih v šoli v naravi.

KOPE so prijeten kraj za sprostitev in rekreacijo. Nudijo nam veliko različnih smučarskih prog različnih težavnosti za vse okuse in starosti. V Grmovškovem domu, velikem planinskem domu, najdemo številne sobe za družine in ostale skupine, ki imajo rade mele strmine. Tam se lahko razkomotimo ob različnih odličnih obrokih in raznolikih prostorih velikega planinskega doma. Poleg njega stoji še gostilna Pri Zajcu, kjer se lahko okrepčamo med smučanjem in drugimi zimskimi dejavnostmi, ki nam ponesejo adrenalin po žilah. 

Poleg tega so Kope odličen kraj za številne pohode in sprehode, za ljubitelje narave, ki lahko opazujejo čudovite iglaste gozdove in srečajo veliko različnih vrst živali. 

Primerne so tudi za ljubitelje hladne klime in za tiste, ki se šele učijio Ldrveti po snežnih strminah. (Jaka)

 

Kope so dober kraj, kjer se lahko smuča. Dobri obroki in dobre sobe ter zraven je gostilna Pri Zajcu. Kope so dober kraj za sprostitev in se naučiti smučat. (Din)

 

Letos se v šolo v naravi na srečo nismo vozili 11 ur, ampak samo 2 uri. Na preizkusu znanja so me uvrstili v 2. skupino, naslednji dan pa so me prestavili v 1. skupino. Urnik je zelo “nabit”, veliko je aktivnosti in na koncu dneva smo zelo utrujeni. Na srečo imamo dovolj spanca (če te sostanovalev ne zbudi prej). Zelo dobro nas učijo smučat in na koncu tedna bodo tudi nesmučarji znali smučat. (Alina)

 

Zjutraj smo vstali pa odšli na zajtrk. Pa na smučanje. Pol smo šli na čaj in spet na smučanje. Potem na kosilo pa spet smučat. Prišli smo na malico in počitek. Potem večerja in nočno smučanje. Pa spat. (Dženan)

Dostopnost