Nagovor ravnateljice

nasmeh

SKUPAJ PO POTI UČENJA DO USPEŠNEGA ŽIVLJENJA. (Ad astra per aspera.)

Drage učenke, dragi učenci.

Pesnik Tone Pavček je zapisal: »Nekoč, pred leti, ko me je kot strela z jasnega zadelo hudo, mi je star mož, živi modrec, dejal: »In nikar se odslej ne boj življenja!« Tako zdaj jaz govorim po njem podobne besede za vas: Ne bojte se življenja! Naj pljuska v vas z vso silo in v vse žile, naj vas nese ali zanese, le ne pustite, da vas spodnese. In imejte ga radi, da bo tudi ono, življenje, imelo rado vas!«

V šolskem letu 2017/18 spet stopate skozi vrata učenja v življenje. Vaše izkušnje se bodo v tem letu prepletale z novimi, še boljšimi. Vaša modrost se bo stkala z izkušnjami, prijateljstvom in znanjem v šopek uspeha.

Verjamemo, da boste v tem šolskem letu uspešni, zato bomo skupaj hodili po poti učenja do uspešnega življenja. Ker skupaj smo lahko še boljši, najboljši.

Letos bo za nas posebno leto, saj je leto 2018 obletnica delovanja šole. Šola bo praznovala 60 let. Ob tem se bomo spomnili vseh modrosti, spoznanj, sanj, uspehov in pričarali svet generacijskih srečanj.

Knjižica, ki je pred vami, je namenjena vam, drage učenke in dragi učenci, pa tudi vašim staršem. Ob prebiranju se boste seznanjali z delom v šoli, s pomembnimi datumi, kaj vam šola ponuja in podobno.

Veliko uspeha v šolskem letu 2017/2018.

Mag. Katja Arzenšek Konjajeva, ravnateljica