Skoči na glavno vsebino

Nagovor ravnatelja

nasmeh

SKUPAJ PO POTI UČENJA DO USPEŠNEGA ŽIVLJENJA. 

 

Spoštovani učenci, učenke, starši, sodelavke, sodelavci,

 

šola je hram učenosti in stalno spreminjajoči se organizem, kjer se prepletajo novi izzivi, osebnostna in profesionalna rast, potrebe sodobne družbe, časa in sistema z našimi raznolikostmi ter veščinami strpnosti, medsebojnega razumevanja, pomoči in empatije.

Spoštovane učenke in učenci, Abraham Lincoln je nekoč dejal, da je najboljši način, kako z gotovostjo napovedati vašo prihodnost, ta, da jo sami ustvarjate. Trudite se, iščite poti ali pa povprašajte zanje, raziskujte svet ter glejte izven okvirjev. Ne pozabite na sošolce, učitelje, starše, ponudite jim tudi vi svojo pomoč, ubesedite svoje misli, da boste slišani ter se bomo razumeli in soustvarjali skupno prihodnost.

Spoštovani starši, hvala za vaše zaupanje v preteklem šolskem letu, prizadevnost, posluh in pomoč ter sodelovanje pri naših skupnih prizadevanjih ter iskanju rešitev in vzpostavljanju izboljšav. Še nadalje kadar imate vprašanje, dileme, pomisleke ali pa nemara tudi kakšno pohvalo, se obrnite na učitelje, svetovalno službo ali vodstvo šole in skupaj bomo poiskali možne poti, rešitve in odgovore na vprašanja.

Spoštovane sodelavke in sodelavci, novo šolsko leto pričenjate tako kot učenci – z upanjem, željami in pogumom pred izzivi, nedvomno pa tudi letos z iskrico v očeh pred novim šolskim letom. Želim vam dobro načrtovanje, pogum za nove ideje in še nadalje predanost vašemu poklicu. Učenci sledijo vaši energiji in si z vašimi iskricami pomagajo osvetliti svojo pot.

Pred vami je publikacija za šolsko leto 2023/2024, ki povzema najpomembnejše vidike iz življenja in dela naše šole. Je opora in vir osnovnih informacij ter osnova vsem ostalim informacijam, ki jih boste sproti v novem šolskem letu spremljali na šolski spletni strani.

 

Želim vam uspešno novo šolsko leto 2023/2024.

 

Andrej Kavčič,

ravnatelj

 

 

Dostopnost