Nagovor ravnateljice

nasmeh

SKUPAJ PO POTI UČENJA DO USPEŠNEGA ŽIVLJENJA. 

Prvo in poglavitno, kar otrok zahteva od tebe i n kar mu moraš dati, pa je spoštovanje. Kadar se ti zdi otroško početje nespametno in brezkoristno, tedaj premisli, da se zdi otroku tvoje početje še mnogo nespametnejše in brezkoristnejše. (Ivan Cankar, Moje življenje).

Pred vami je novo šolsko leto, ko spet stopate skozi vrata učenosti. Ob tem verjetno razmišljate, kaj vse se je že zgodilo in se še bo, kako se prepletajo izkušnje, znanje, poti, kako se dogodki prepletajo po potu pridobivanja znanja in kako nas ta pot pripelje do želenega cilja. Veseli nas, da bomo po poti znanja stopali skupaj, in ponosni smo, da bomo del vaše učenosti. Vsak učenec v šoli je lahko uspešen, prav pa je, da si odgovornosti za uspeh porazdelimo vsi, vi, dragi učenciin drage učenke, vaši učitelji, in tudi vaši starši. Vsak lahko prispeva najboljše, kar zna, pri tem pa posebno pozornost namenjamo spoštovanju v medsebojnih odnosih. Ta pot pa je tudi najboljša pot do cilja, ki ga želite doseči.

Spletna stran, ki je pred vami, je namenjena vam, drage učenke in dragi učenci, pa tudi vašim staršem. Ob prebiranju se boste seznanjali z delom v šoli, s pomembnimi datumi, kaj vam šola ponuja in podobno.

Dobrodošli. Želimo vam uspešno šolsko leto 2018/19.

Mag. Katja Arzenšek Konjajeva, ravnateljica