Skoči na glavno vsebino

Predavanje za starše, 17. 10. 2023 ob 17h: Vzgoja za reševanje konfliktov

Spoštovani starši,

v torek, 17. 10. 2023, z začetkom ob 17.00 uri v živo na šoli vas vabimo na predavanje v sodelovanju z Mestno zvezo prijateljev mladine Ljubljana. 90-minutno predavanje z naslovom Vzgoja za reševanje konfliktov bo izvedla ga. Tanja Povšič (Mestna ZPM Ljubljana).

PREDAVANJE BO POTEKALO V UČILNICI 4. B V PRITLIČJU PRI GLAVNEM VHODU

Prosimo za >PRIJAVO< zaradi ugotavljanja predvidenega števila udeležencev. Udeležba je možna tudi, če se pozabite prijaviti.
https://1ka.arnes.si/a/5431af00

Kratek opis predavanja:
Velikokrat zaradi stanja, v katerem smo se znašli zaradi konfliktov, ne moremo delovati optimalno. Hkrati pa je to tudi stanje, ki nas žene k spremembam, ki daje možnost za rast vsakega posameznika posebej. Od nas samih je odvisno, kako se bomo na konflikt odzvali. Uspešnost obvladovanja konfliktov je bistvenega pomena za harmonično in konstruktivno sobivanje med starši in otroki. Ključno za uspešno reševanje konfliktov pa je, da se njihove prisotnosti zavedamo in da smo pripravljeni na spremembo lastnega vedenja. Edino na ta način bomo lahko ubrali pot, ki bo bolj kakovostna za uresničevanje trdnega in zaupanja vrednega odnosa med nami in v družini.

Vabljeni!

Dostopnost