Zimska šola v naravi – 7. r (4. dan)

Vreme nas že cel teden razvaja in tudi danes smo se zbudili v čudovito sončno jutro na Kopah. Za zajtrk smo se obilno najedli in odšli na smučanje. Vsi smo že odlični smučarji. Učenci v najboljši skupini vsak dan presmučajo vse, tudi najtežje proge na smučišču. Učenci v srednji skupini so se danes odpravili čisto na drugi konec smučišča spoznat novo, rdečo progo. Učenci tretje skupine so prav tako izjemno napredovali, smučajo se po dolgi progi in na vrh hriba se vozijo s štirisedežnico.
Danes po kosilu nas je čakala prava smučarska tekma s postavljenimi vratci, kot jih imajo smučarji na televiziji. Odpeljali smo dve vožnji, nato so učitelji sešteli naše izmerjene čase in ugotovili, kateri od nas so bili najhitrejši.
Pred večerjo smo naš počitek namenili pripravam na večerni nastop, vsaka soba je morala pripraviti vsaj 3 minute dolgo točko. Nastopi so bili različni, a vsi zanimivi. Po nastopih smo vsi prejeli priznanja za opravljeni smučarski tečaj, najhitrejši pa so dobili še medalje.
Jutri nas čaka še dopoldansko smučanje, po kosilu pa se bomo odpravili v Ljubljano.Več fotografi si poglejte v galeriji.

 

Dostopnost