Predavanje za starše, 21. 2. 2023 ob 17h: ČAS MLADOSTNIŠTVA – KAKO OHRANITI ODNOSE

Spoštovani starši,

v torek, 21. 2. 2023, z začetkom ob 17.00 uri v živo na šoli vas vabimo na predavanje v sodelovanju z Mestno zvezo prijateljev mladine Ljubljana. 90-minutno predavanje z naslovom ČAS MLADOSTNIŠTVA – KAKO OHRANITI ODNOSE bo izvedel univ. dipl. soc. pedagog Damjan Habe (Mestna ZPM Ljubljana).

PREDAVANJE BO POTEKALO V UČILNICI 4. C V PRITLIČJU PRI GLAVNEM VHODU

Prosimo za >PRIJAVO< zaradi ugotavljanja predvidenega števila udeležencev. Udeležba je možna tudi, če se pozabite prijaviti.

Kratek opis predavanja:
Čas najstništva in mladostništva je vihravo obdobje za veliko število družin. Ne le za starše, tudi za otroke, za celo družino. To je obdobje v katerem naš »otrok« resno odrašča in naš mladi »odrasli« je še vedno otrok. Na delavnici bomo govorili o obdobju adolescence in njenih značilnostih. Spraševali se bomo, zakaj je to obdobje tako naporno za vse? Zakaj ne more biti bolj enostavno in ali si lahko naredimo v družini življenje bolj enostavno? Odgovorili si bomo na vprašanje, kako pri najstniku doseči, da bo deloval sebi v prid in kaj pravzaprav to pomeni? Predvsem pa, kako obdržati odnos, ki nam bo pomagal, da se naš mladostnik ne odtuji.

Vabljeni!

Dostopnost